ROOTZ Webshop

Keuze vanuit de oorsprong!

ROOTZ – keuze vanuit de oorsprong producten

Hier vind je de beschikbare producten voor ROOTZ, keuze vanuit de oorsprong!​

ROOTZ, keuze vanuit de oorsprong

ROOTZ Gratis ebook

Wil je je graag verder laten inspireren door ROOTZ onderwerpen en door waar ROOTZ voor staat?

Vraag dan nu het gratis ROOTZ e-book aan! En schrijf je in voor de nieuwsbrief voor meer inspiratie.

ROOTZ, samen naar de kern!

Dit dialoogspel heeft als doel samen naar de kern te gaan, de kern bij elkaar en jezelf. Het zijn vragen over grote en kleine onderwerpen met suggesties om door te vragen. Het is de bedoeling om tijdens het spel de oppervlakkigheid voorbij te gaan, door tot de kern.

Bij dit spel krijg je uitleg met spelregels waarmee je de veiligheid creëert voor een echt, oprecht en goed gesprek. Een daarvan is, laat elkaar en jezelf vrij van oordeel. Zo ben je bezig met het verhaal en laat je wat je ervan vindt of wat de ander er mogelijk van vindt even voor wat het is.

ROOTZ, samen naar de kern
Workshop dialoogspel

Workshop ROOTZ, samen naar de kern

Ik geloof in de kracht van het stellen van een vraag en oprecht luisteren naar het antwoord. Dat levert een oprecht verhaal op. Zo ontstaat verbinding tussen de vragenstellen en de verteller. Die verbinding is goud waard!

De wereld wordt een stukje mooier wanneer we wat vaker de vragen stellen waarop we de antwoorden willen weten en we naar elkaar luisteren. Daar ben ik van overtuigt! Dat is mijn doel met ROOTZ, samen naar de kern. En dat gebeurt wanneer je dit spel speelt. De wereld wordt mooier omdat je door oprecht te vragen en te luisteren, iemand een mooi verhaal laat vertellen. Mooier omdat je je eigen mooie verhaal deelt wanneer er oprecht naar jou gevraagd en geluisterd wordt.

Tijdens de workshop gaan we hiermee aan de slag. Je krijgt uitleg en tips om een open en verbonden gesprek tot stand te brengen en ook te behouden. En je gaat oefenen door elkaar de vragen uit het kaartendeck te stellen.

Je kan je opgeven door mij te bellen of te mailen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op.